Bendof BØYENØKKEL CR-12 12MM M/TO SPOR, 1 STYKK, SHK-10400045

SKU: SHK-10400045
2 013,75 kr 22% Off
1 570,73 kr / Stykke . 1 570,73 kr / Stykke
(1 256,58 kr ekskl. MVA + 314,15 kr MVA)
Legg til sammenligning
Leverandørens fraktkostnader: 119,00 kr Gratis frakt ovenfor 1 599,00 kr
Leveringstid: 7 dager
For large order, contact salg@zeproc.com

Zeproc-fordeler

  • Massekjøpsrabatter

  • EHF, Faktura, Kort, Klarna og VIPPS

  • Gratis spesialistråd

Returer og garanti

  • Skadet produkt

  • Feil eller manglende produkt

  • Merkegaranti

NO

Hva er i pakken

1 STYKK

Bøyenøkkel CR-12 med 45° vinklet bøyehode og to spor. Forkrommet utførelse, bøyer stål opptil 12 mm. Total lengde 600 mm, vekt 1,2 kg. Varenummer: 10400045, NOBBnr: 50470681, EAN: 7392699000229.

🍂 Handle mer, spar mer denne høsten!🍁

💰 100 NOK RABATT når du handler for 2000 NOK - Bruk kode: AUTUMN2000

💸 200 NOK OFF when you spend 3000 NOK - Use code: AUTUMN3000

💥 300 NOK RABATT når du handler for 4000 NOK - Bruk kode: AUTUMN4000

Begrenset tids tilbud: Til 20. november. Start å spare nå!

Bøyenøkkel CR-12 12mm m/To Spor – Den Ultimative Løsningen for Presisjonsarbeid

Ser du etter et verktøy som leverer både pålitelighet og presisjon? Da er Bøyenøkkel CR-12 12mm med to spor et perfekt valg for deg. Denne bøyenøkkelen, designet av det anerkjente merket Bendof, er spesielt utviklet for profesjonelle håndverkere og industriarbeidere som krever høy ytelse, lang holdbarhet og enkel bruk. Med evnen til å bøye stål opp til 12 mm i diameter og et slitesterkt design som tåler tøffe arbeidsforhold, er dette verktøyet en essensiell del av enhver seriøs verktøykasse. Enten du jobber på et byggeprosjekt eller i et mekanisk verksted, vil Bøyenøkkel CR-12 hjelpe deg å levere presise resultater hver gang.

Den unike 45° vinkelen på bøyehodet gir maksimal fleksibilitet, noe som gjør det enklere å få tilgang til trange områder og utføre arbeidet med presisjon. Dette er en nøkkelfunksjon som skiller denne bøyenøkkelen fra andre verktøy i samme kategori. Du trenger ikke lenger bekymre deg for vanskelige vinkler eller utfordrende arbeidsforhold – Bøyenøkkel CR-12 er laget for å gjøre jobben enklere for deg, samtidig som den gir deg nøyaktighet i hver bøyning.

Hva gjør Bøyenøkkel CR-12 så spesiell?

Det som virkelig setter Bøyenøkkel CR-12 12mm med to spor i en klasse for seg selv, er kombinasjonen av flere fremragende funksjoner som er skreddersydd for krevende oppgaver. Dette verktøyet er ikke bare laget for å håndtere tunge jobber, men også for å gjøre disse jobbene enklere og mer effektive for brukeren. Her er noen av de viktigste funksjonene som gjør CR-12 til et must-have verktøy for enhver profesjonell:

  • 45° vinklet bøyehode: Det unike bøyehodet gir økt fleksibilitet og lar deg jobbe med høy presisjon, selv i vanskelige og trange arbeidsområder. Dette er spesielt nyttig i bygg- og industriprosjekter hvor du ofte møter utfordrende forhold.
  • Forkrommet overflate: Den forkrommede overflaten gir ikke bare et stilfullt og profesjonelt utseende, men beskytter også verktøyet mot rust og slitasje. Dette sikrer at bøyenøkkelen varer lenge, selv under intens bruk.
  • To spor for ekstra stabilitet: De doble sporene i bøyehodet sørger for et sikkert grep rundt stålet, og sikrer maksimal kraftoverføring under bøying. Dette forhindrer at stålet glipper, noe som bidrar til presisjonsarbeid hver gang.
  • Høy kapasitet: Bøyenøkkelen har kapasitet til å bøye stål med en diameter på opptil Ø12 mm og en styrke på KS 500, noe som gjør den ideell for tunge industrioppgaver hvor både presisjon og kraft er avgjørende.
  • Ergonomisk design: CR-12 er designet med brukervennlighet i tankene. Det ergonomiske håndtaket gir et sikkert og komfortabelt grep, selv under lange arbeidsøkter. Den totale lengden på 600 mm gir optimal kraftoverføring, noe som gjør at du kan bøye stål med minimal fysisk anstrengelse.

Uansett om du er en erfaren håndverker eller en industriarbeider som utfører komplekse oppgaver, er Bøyenøkkel CR-12 verktøyet som hjelper deg å få jobben gjort riktig første gang. Takket være den solide konstruksjonen og de unike funksjonene, vil dette verktøyet hjelpe deg å jobbe mer effektivt og med høyere presisjon.

Tekniske Spesifikasjoner for Bøyenøkkel CR-12

For å være sikker på at Bøyenøkkel CR-12 oppfyller alle dine behov, kommer den med en omfattende liste over tekniske spesifikasjoner. Dette sikrer at du får et produkt som er nøyaktig tilpasset dine krav, enten du jobber i byggeindustrien, mekanisk verksted eller med andre tekniske applikasjoner:

  • Produkttype: Bøyenøkkel
  • Modell: CR-12
  • Kapasitet i stål: Ø12 mm (KS 500)
  • Vekt: 1,2 kg
  • Total lengde: 600 mm
  • Varenummer: 10400045
  • NOBB-nr: 50470681
  • EAN-nr: 7392699000229

Disse spesifikasjonene sikrer at Bøyenøkkel CR-12 er et allsidig og effektivt verktøy som kan takle alt fra enkle til komplekse bøyeoppgaver. Dette er et verktøy du kan stole på, uansett hvor utfordrende oppgaven er.

Hvorfor velge Bøyenøkkel CR-12 fra Zeproc?

Hos Zeproc setter vi kunden først, og vi vet hvor viktig det er å ha riktig verktøy for jobben. Med Bøyenøkkel CR-12 12mm med to spor får du et verktøy som leverer gang på gang. Denne bøyenøkkelen er laget for å tåle intensiv bruk i tøffe miljøer, og den leverer presisjon og holdbarhet hver eneste gang du bruker den. Den forkrommede overflaten sikrer ikke bare lang levetid, men sørger også for at verktøyet beholder sitt profesjonelle utseende, selv etter mange års bruk.

Ved å handle hos Zeproc, får du tilgang til et bredt utvalg av kvalitetsverktøy til konkurransedyktige priser. Vår effektive og brukervennlige e-handelsplattform gjør det enkelt for deg å finne akkurat det verktøyet du trenger. Vi samarbeider direkte med produsenter og distributører, noe som betyr at vi kan redusere kostnadene og tilby de beste prisene. I tillegg kan du nyte fordelene av vår raske én-klikk utsjekk, noe som gjør det enkelt å gjennomføre kjøp uten unødvendige forsinkelser.

Zeproc tilbyr flere fleksible betalingsmetoder som VIPPS, Klarna, TWO og EHF-faktura. Vi forstår at ulike kunder har ulike behov, og derfor har vi også fleksible finansieringsløsninger som gjør det lettere for deg å investere i profesjonelle verktøy som Bøyenøkkel CR-12. Du kan være sikker på at du får den beste handleopplevelsen hos Zeproc, enten du handler som privatperson eller for bedriften din.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

1. Kan Bøyenøkkel CR-12 brukes på andre materialer enn stål?

Ja, selv om Bøyenøkkel CR-12 er designet for stål med en diameter på opptil Ø12 mm, kan den også brukes på andre metaller. For optimal ytelse anbefales det likevel å følge spesifikasjonene for stål (KS 500), da dette gir de beste resultatene.

2. Hvorfor er lengden på 600 mm viktig?

Lengden på bøyenøkkelen gir deg optimal kraftoverføring, noe som betyr at du kan bøye stål med mindre fysisk anstrengelse. Dette er spesielt viktig i krevende situasjoner hvor du trenger både presisjon og kraft, men ikke ønsker å overbelaste musklene dine.

3. Hva er fordelen med den forkrommede overflaten?

Den forkrommede overflaten beskytter mot rust og korrosjon, noe som forlenger verktøyets levetid. Dette gjør Bøyenøkkel CR-12 til et ideelt valg for både innendørs og utendørs arbeid, selv i fuktige eller krevende miljøer.

4. Hvordan hjelper det vinklete bøyehodet meg?

Det 45° vinklete bøyehodet gir deg økt fleksibilitet og gjør det enklere å få tilgang til vanskelige arbeidsområder. Dette gir bedre presisjon i arbeidet ditt, selv under krevende forhold hvor plass kan være begrenset.

5. Hvilke betalingsløsninger tilbyr Zeproc?

Hos Zeproc tilbyr vi et bredt utvalg av betalingsmetoder, inkludert VIPPS, Klarna, TWO og EHF-faktura. Vi har også fleksible finansieringsløsninger for å tilpasse oss ditt budsjett, enten du kjøper verktøy som privatperson eller på vegne av en bedrift.

Bestill Bøyenøkkel CR-12 i dag og opplev forskjellen!

Er du klar til å ta verktøykassen din til neste nivå? Bestill Bøyenøkkel CR-12 12mm med to spor i dag hos Zeproc og dra nytte av våre fantastiske tilbud, fleksible betalingsalternativer og lynrask levering. Med vår brukervennlige plattform og én-klikk utsjekk kan du fullføre kjøpet på sekunder! Ikke vent – oppgrader verktøyene dine og få jobben gjort raskere og mer presist. Klikk nedenfor for å legge til Bøyenøkkel CR-12 i handlekurven din nå!

Read More

Hva er dette? Check "Remember Me" to access your shopping cart on this computer even if you are not signed in.