Skydda HÅNDKREM ATRIX 82081 100ML, 1 TUBE, SSK-43611060

SKU: SSK-43611060
76,70 kr 15% Off
65,00 kr / Stykke . 65,00 kr / Stykke
(52,00 kr ekskl. MVA + 13,00 kr MVA)
Legg til sammenligning
Leverandørens fraktkostnader: 340,00 kr Gratis frakt ovenfor 3 399,00 kr
Leveringstid: 7 dager
For large order, contact salg@zeproc.com

Zeproc-fordeler

  • Massekjøpsrabatter

  • EHF, Faktura, Kort, Klarna og VIPPS

  • Gratis spesialistråd

Returer og garanti

  • Skadet produkt

  • Feil eller manglende produkt

  • Merkegaranti

NO

Hva er i pakken

1 Stykke

Beskyttende og pleiende håndkrem med panthenol og kamomille som lindrer og beroliger huden. Hjelper med å binde hudens naturlige fuktighet og beskytter mot vann og smuss. Inneholder silikon, men ingen fargestoffer. Parfymert. 100 ml tube.

🍂 Handle mer, spar mer denne høsten!🍁

💰 100 NOK RABATT når du handler for 2000 NOK - Bruk kode: AUTUMN2000

💸 200 NOK OFF when you spend 3000 NOK - Use code: AUTUMN3000

💥 300 NOK RABATT når du handler for 4000 NOK - Bruk kode: AUTUMN4000

Begrenset tids tilbud: Til 20. november. Start å spare nå!

Atrix Håndkrem Industri – Den Ultimate Beskyttelsen og Pleien for Tøffe Arbeidsmiljøer

Atrix Håndkrem Industri er utviklet med ett mål for øye – å gi maksimal beskyttelse og pleie til hender som daglig utsettes for tøffe arbeidsforhold. Denne spesialformulerte håndkremen inneholder nøye utvalgte ingredienser som panthenol og kamomille, som begge er kjent for sine beroligende og fuktighetsgivende egenskaper. I tillegg inneholder kremen silisium, som danner en usynlig barriere mot skadelige stoffer som vann, smuss og kjemikalier. Dette gjør Atrix Håndkrem Industri til et uunnværlig produkt for alle som jobber i krevende miljøer, som industri, byggebransjen eller verksteder, der hender blir spesielt utsatt for tøffe påkjenninger.

Dersom du er en av dem som jobber med verktøy, maskiner eller kjemiske stoffer, kan du stole på at Atrix Håndkrem Industri beskytter og pleier hendene dine. Med sin avanserte formulering, fungerer kremen som en sterk forsvarer mot skadelige elementer, og dens unike egenskaper sørger for at hendene holder seg myke og hydrerte gjennom lange arbeidsdager. Denne kremen er et must-have for alle som jobber i hardhendte miljøer og trenger daglig beskyttelse.

Atrix Håndkrem Industri – Avansert Fuktighetspleie for Tørre Hender

Den avanserte fuktighetsgivende formelen i Atrix Håndkrem Industri hjelper huden med å beholde sin naturlige fuktighet, noe som er helt avgjørende for deg som jobber i miljøer som tapper huden for fuktighet. Med panthenol og kamomille som aktive ingredienser, tilfører denne kremen intensiv fuktighet til huden, samtidig som den beroliger irritasjon og rødhet. Etter en lang dag i tøffe arbeidsforhold, vil du merke en umiddelbar forskjell – huden din føles mykere, mer smidig, og sprekker blir en saga blott.

Fuktighetspleie er spesielt viktig for de som jobber i industrien, hvor hender daglig utsettes for harde materialer, kjemikalier og temperatursvingninger. Regelmessig bruk av Atrix Håndkrem Industri vil ikke bare gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbalanse, men også styrke hudens elastisitet og motstandskraft mot ytre påkjenninger. For best resultat anbefales det å påføre kremen flere ganger om dagen, spesielt etter håndvask eller når hendene føles ekstra tørre.

Silisium – En Usynlig Beskyttelse Mot Skadelige Stoffer

En av de mest unike aspektene ved Atrix Håndkrem Industri er dens innhold av silisium, som skaper en usynlig, men ekstremt effektiv beskyttelsesbarriere på huden. Silisiumet fungerer som et skjold, og beskytter hendene mot skadelige ytre påvirkninger som vann, smuss og kjemikalier, som ofte kan tørke ut eller irritere huden. Dette er spesielt viktig for deg som jobber i miljøer der du ofte kommer i kontakt med vann eller skadelige stoffer, som byggeplasser, verksteder eller industri.

Ved å bruke Atrix Håndkrem Industri regelmessig, sørger du for at hendene dine alltid er beskyttet mot de mange utfordringene du møter i løpet av en arbeidsdag. Denne beskyttelsen varer lenge, slik at du kan jobbe uavbrutt uten bekymring for tørrhet eller irritasjon. Med Atrix på laget er hendene dine alltid trygge.

Skånsom Mot Huden – Ingen Fargestoffer, Mildt Parfymert for En Behagelig Opplevelse

Til tross for at Atrix Håndkrem Industri tilbyr kraftig beskyttelse og pleie, er den også svært skånsom mot huden. Kremen er mildt parfymert, noe som gir en behagelig duft uten å være overveldende, og den inneholder ingen fargestoffer, som ofte kan irritere sensitiv hud. Dette gjør at Atrix Håndkrem Industri er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Konsistensen på kremen er kremete, og den absorberes raskt inn i huden uten å etterlate en fettete overflate, slik at du kan fortsette med arbeidet uten avbrudd eller forsinkelser.

Hvis du har slitt med håndkremer som enten er for fete eller for tunge, vil du finne Atrix Håndkrem Industri som et friskt pust. Den trekker raskt inn i huden, og etterlater en silkemyk følelse uten kliss. Dette gjør den ideell for bruk gjennom hele arbeidsdagen, enten du jobber ute i feltet eller på fabrikken.

Produktspesifikasjoner for Atrix Håndkrem Industri

  • Innhold: 100 ml tube
  • Parfymert: Ja, mild og behagelig duft
  • Konsistens: Krem
  • Dispensersystem: Dispenserløs
  • Opprinnelsesland: Polen (PL)
  • Artikkelnummer: 82081
  • Emballasjetype: Tub
  • Bruttovekt: 0,11 kg
  • Nobb-nummer: 40464232
  • UNSPSC: 47131700

Effektivitet i Hver Applikasjon – Perfekt for Krevende Miljøer

Atrix Håndkrem Industri er ikke bare en håndkrem for daglig bruk, men en nødvendighet for de som arbeider i krevende industrier og miljøer. Enten du jobber med grove materialer, skadelige kjemikalier eller i omgivelser hvor hendene dine utsettes for konstant belastning, er denne håndkremen en pålitelig løsning. Den kremete konsistensen gjør den enkel å påføre, og kremen trekker raskt inn i huden uten å etterlate en fettete overflate. Det betyr at du kan fortsette arbeidet uten å bekymre deg for glatte eller fete hender.

Dette er det perfekte produktet for de som jobber med verktøy, maskiner, eller andre materialer som lett kan tørke ut huden. Ved å bruke Atrix Håndkrem Industri regelmessig, vil du kunne opprettholde myke, beskyttede hender, uansett hvilke utfordringer arbeidsdagen bringer. Kremen er også ideell for bruk i kalde miljøer, hvor huden kan tørke ut og bli sprukken på grunn av lave temperaturer.

Fordeler med Atrix Håndkrem Industri

  • Intensiv pleie: Panthenol og kamomille gir huden fuktighet og lindrer sprukne hender, selv under de tøffeste forhold.
  • Beskyttende barriere: Silisium danner en usynlig beskyttelse mot vann, smuss og skadelige kjemikalier, som sikrer at hendene dine alltid er trygge.
  • Parfymert uten fargestoffer: Mild duft og ingen fargestoffer gjør den ideell for sensitiv hud.
  • Kremet konsistens: Trekker raskt inn i huden uten å etterlate en fet overflate, noe som gjør den perfekt for rask og effektiv påføring.
  • Allsidig bruk: Egnet for både daglig bruk og i krevende industrier. Perfekt for bruk under tøffe forhold som industri- eller byggearbeid.

Ofte Stilte Spørsmål

1. Er Atrix håndkrem egnet for bruk i kalde miljøer?

Ja, Atrix Håndkrem Industri er svært godt egnet for bruk i kalde miljøer. Den gir intens fuktighet som beskytter hendene mot uttørring forårsaket av kulde, og hjelper med å opprettholde hudens mykhet og smidighet gjennom hele dagen.

2. Hvor ofte kan jeg bruke Atrix Håndkrem Industri?

Du kan bruke Atrix håndkrem så ofte som nødvendig, spesielt etter håndvask eller når hendene føles tørre. For optimal beskyttelse og pleie anbefales det å bruke kremen flere ganger daglig, spesielt i miljøer der huden utsettes for store belastninger.

3. Inneholder Atrix håndkrem noen skadelige stoffer?

Nei, Atrix Håndkrem er formulert uten fargestoffer og inneholder bare ingredienser som er skånsomme mot huden. Den er trygg for daglig bruk og gir effektiv beskyttelse og pleie uten å irritere.

4. Kan jeg bruke Atrix håndkrem på sensitiv hud?

Ja, Atrix Håndkrem er spesielt formulert for å være mild mot alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Med beroligende ingredienser som panthenol og kamomille, er denne kremen ideell for de som sliter med tørr eller irritert hud.

5. Hvor kan jeg kjøpe Atrix Håndkrem Industri?

Du kan enkelt kjøpe Atrix Håndkrem Industri på Zeproc – en ledende e-handelsplattform som tilbyr direkte kjøp fra produsenter og distributører. Zeproc tilbyr også flere betalingsløsninger som VIPPS, Klarna, TWO og EHF-faktura, som gjør kjøpsopplevelsen rask og enkel.

Kjøp Atrix Håndkrem Industri på Zeproc

Beskytt hendene dine med Atrix Håndkrem Industri i dag ved å handle fra Zeproc, en innovativ e-handelsplattform som gir bedriftskunder tilgang til produkter av høy kvalitet direkte fra produsenter og distributører. Med funksjoner som ett-klikk-kjøp, attraktive kostnadsbesparelser, og en rekke betalingsalternativer som VIPPS, Klarna, TWO og EHF-faktura, gjør Zeproc det enkelt og effektivt for deg å handle det du trenger. Ikke la hendene dine lide lenger – kjøp Atrix Håndkrem Industri i dag og gi dem den pleien og beskyttelsen de fortjener!

Read More

Hva er dette? Check "Remember Me" to access your shopping cart on this computer even if you are not signed in.